Kamp

Kamp 2022

Het zomerkamp is elk jaar weer het hoogtepunt van een geslaagd KLJ-jaar! Samen spelen, samen eten, samen lachen en gieren … Dat is een KLJ-kamp!


Hello world

Mini kampdag


Elk jaar organiseren we een mini kampdag. Dit wil zeggen een hele dag lang vol plezier! Op dit moment kunnen onze leden het kampgevoel al opsnuiven. 

Kamp infomoment


Aansluiten op mini kampdag is er een infomoment over ons kamp. Hier kom je onderanderen de locatie en het kampthema te weten. Ook krijgen onze leden een boekje mee naar huis met alle nodige info in. 

Wanneer op kamp?


Rakkers

De Rakkers starten hun super leuke kamp op donderdag 4 augustus. Ze verzamelen om 07:30 u aan het station van Mol. Kom zeker op tijd, want de trein wacht niet!

Zorg zeker dat je je uniform aan hebt bij het vertrek.

De Rakkers hebben geen lunchpakket nodig. Zij zijn op tijd op de kampplaats om samen met de rest te eten. Een drinkbus met wat water en een koekje voor onderweg kunnen natuurlijk nooit kwaad!


Kadees en Ninjo’s

De Kadees en de Ninjo’s vertrekken op avontuur op maandag 1 augustus. Zij worden hiervoor om 09:30 u aan het station van Mol verwacht. Zorg dat je niet te laat bent, want de trein wacht niet!

Draag zeker jullie uniform en vergeet ook geen lunchpakket voor onderweg. Een tussendoortje en een drinkfles komen ook altijd van pas!


Jojo’s, Yéyé’ers en Alpha’s

De oudste groepen vertrekken ook op maandag 1 augustus maar zij worden om 9u00 u verwacht op het terrein van de Biesakker. Van hieruit vertrekken ze met de fiets naar onze kampplaats.

Omdat we dit jaar wat verder op kamp gaan, zal hun fietstocht richting de kampplaats ook meteen hun tweedaagse zijn waarbij we in tentjes overnachten. Neem hiervoor dus zeker een tentje (met meerdere in 1 tent slapen kan), slaapmatje, slaapzak, kussen en ander slaapgerief mee. Gelukkig moet je dit niet allemaal per fiets meenemen, bij het binnenbrengen van de valiezen kan je dit slaapgerief ook apart afgeven en wordt dit naar de slaapplaats gebracht.

Draag zeker jullie uniform en vergeet ook geen lunchpakket voor onderweg. Een tussendoortje en een drinkfles komen ook altijd van pas!

Zorg ervoor dat je fiets volledig in orde is. Met een fiets die niet in orde is, breng je niet alleen jezelf, maar ook anderen in gevaar. Kijk dus zeker na of je fietsbel, remmen, voor- en achterlicht goed werken en dat je banden opgepompt zijn! Een helm dragen tijdens de fietstocht is aangeraden, maar niet verplicht.


Wanneer gaan we naar huis?

Op 9 augustus is het kamp voor iedereen alweer afgelopen. De mama’s en papa’s mogen hun kind(eren) dan komen afhalen op het kampterrein om 17u. De valiezen worden dan ook meegegeven. Voor de jojo’s, yéyé’ers en alpha’s moeten hun fietsen ook mee naar huis kunnen genomen worden, moest dit niet lukken stuur je ons best even een mailtje.

Dit jaar rekenen we erop dat we onze gekende BBQ en slotshow weer mogen organiseren. Trommel al je familieleden en vrienden op om je benen onder tafel te schuiven en gezellig mee te genieten van de BBQ. Alle info hierover wordt begin juni gecommuniceerd via facebook, mail en de website.


Wat moet er in onze valies?


Valiezen, veldbedden, slaapgerief en dergelijke worden op 29 juli in de avond aan de biesakker verzameld, zodat deze met de vrachtwagen naar de kampplaats gebracht kunnen worden. Let erop dat de oudste groepen hun spullen voor de tweedaagse apart houden van het gerief dat nodig is voor de rest van het kamp.


De valiezen brengen gebeurt ook dit jaar weer in tijdsloten:

  • Rakkers: 19u00-19u30
  • Kadees: 19u30-20u00
  • Ninjo’s: 20u00-20u30
  • Jojo’s: 20u30-21u00
  • Yéyé’ers 21u00-21u30
  • Alpha’s: 21u30-22u00


Heb je een broer of zus in een andere leeftijdsgroep? Geen probleem, dan mag je kiezen in welk slot je de valiezen binnenbrengt.Onderstaande checklist kan handig zijn bij het maken van je valies.

Hoeveel kost een kamp?


Het kamp kost €110 voor 9 dagen (Kadees, Ninjo’s, Jojo’s, Yéyé’ers en Alpha’s) en €60 voor 6 dagen (Rakkers). Indien meerdere leden uit hetzelfde gezin meegaan op kamp, krijg je €15 korting vanaf het tweede lid. Zo proberen we het KLJ-kamp voor iedereen betaalbaar te houden, want we willen iedereen de kans geven om te kunnen genieten van deze geweldige week!

De betaling kan via overschrijving gebeuren op het rekeningnummer: BE42 7333 0400 0454 met vermelding van: “Kamp, naam lid en groep”.KLJ Balen heeft het verdrag KLJ voor iedereen ondertekend en wil hiermee duidelijk aangeven dat iedereen welkom is op onze KLJ. We staan volledig open voor vragen en bezorgdheden omtrent de betaling van het kampgeld. Spreek dus gerust een groepsleiding of de groeps-verantwoordelijke aan, stuur een mailtje naar info@kljbalen.be of geef een seintje via de KLJ-telefoon (0488 04 43 30); dan zoeken we samen discreet naar een oplossing.

Tijd om in te schrijven!

Inschrijven doe je door het online formulier in te vullen.


Je kan tot en met zondag 10 juli inschrijven voor ons kamp. Na deze deadline sluit de link af en is het niet meer mogelijk om in te schrijven, dus wees er op tijd bij!


Bij deze kampbrief vind je een nieuwe medische fiche. Deze moet ten laatste op zondag 10 juli ingevuld bezorgd worden aan de leiding door deze in een enveloppe in de brievenbus van de KLJ op de Biesakker te steken of op te sturen naar ons (KLJ Balen, SintAndreasstraat 2, 2490 Balen)Deze checklist kan handig zijn bij het inschrijven.