Kamp

Kamp 2023

Het zomerkamp is elk jaar weer het hoogtepunt van een geslaagd KLJ-jaar! Samen spelen, samen eten, samen lachen en gieren … Dat is een KLJ-kamp!


Hello world

Mini kampdag


Elk jaar organiseren we een mini kampdag. Dit wil zeggen een hele dag lang vol plezier! Op dit moment kunnen onze leden het kampgevoel al opsnuiven. 

Kamp infomoment


Aansluiten op mini kampdag is er een infomoment over ons kamp. Hier kom je onderanderen de locatie en het kampthema te weten. Ook krijgen onze leden een boekje mee naar huis met alle nodige info in. 

Paniek op de prairie!


Dit jaar gaan we op kamp naar het wilde, wilde westen! De Rakkers en Kadees gaan tijdens dit kamp verblijven in het cowboydorp. Hier worden ze helemaal ondergedompeld in de stoere wereld van de cowboys. De cowboys kijken er al enorm hard naar uit om er samen met jullie weer een spetterend kamp van te maken! Ook de Ninjo's, Jojo's, Yéyé'ers en Alpha's gaan mee naar het wilde westen. Zij zullen verblijven in het super coole tipi-kamp van de indianen! Ook de indianen hebben er al super veel zin in en zijn helemaal klaar om er een SUPER cool kamp van te maken!


Wanneer op kamp?


Rakkers

De Rakkers starten hun cowboytastich kamp op vrijdag 4 augustus. Ze verzamelen om 7u45 aan het station van Balen. Kom zeker op tijd, want de trein wacht niet. Vergeet bij het vertrek zeker niet je uniform aan te trekken en een lunchpakket mee te nemen. Een drinkfles en tussendoortje zijn altijd handig!


Kadees en Ninjo’s

Kadees en Ninjo's vertrekken op 1 augustus op kamp. Zij verzamelen ook om 7u45 aan het station van Balen. Kom zeker op tijd, want de trein wacht niet.

Vergeet bij het vertrek zeker niet je uniform aan te trekken en een lunchpakket mee te nemen. Een drinkfles en tussendoortje zijn altijd handig!


Jojo’s, Yéyé’ers en Alpha’s

De oudste groepen vertrekken ook op 1 augustus. Zij beginnen hun tocht richting het indianendorp met de fiets. Hiervoor worden ze om 9u00 verwacht op de Biesakker.

Draag bij het vertrek je uniform en vergeet geen lunchpakket. Hierbij komt een tussendoortje en een drinkfles zeker van pas.

Zorg ervoor dat je fiets volledig in orde is. Met een fiets die niet in orde is, breng je niet alleen jezelf in gevaar, maar ook anderen. Kijk dus zeker na dat je fietsbel, remmen, voor- en achterlicht goed werken en dat je banden zijn opgepompt! Een helm dragen is aangeraden, maar niet verplicht.


Wanneer gaan we naar huis?

Op 9 augustus loopt het kamp jammer genoeg weer op zijn einde. Om 17u zijn jullie allemaal welkom op de kampplaats om het kamp af te sluiten met een BBQ. Na de BBQ kunnen jullie de valiezen ook meenemen. Voor de Jojo's, Yéyé'ers en Alpha's moeten hun fietsen ook mee naar huis genomen worden. Moest dit niet lukken, stuur je ons best even een mailtje.

Kom je niet naar de BBQ, kan je je kind ook om 17u komen oppikken.

Alle info in verband met de BBQ, wordt in de loop van juni gecommuniceerd via Facebook, mail en de website. Inschrijven kan ook vanaf dan via de site.


Wat moet er in onze valies?


Valiezen, veldbedden, slaapgerief ... kunnen op 29 juli afgezet worden aan de Biesakker. Al het materiaal kan tussen 20u en 21u afgezet worden zodat wij deze kunnen inladen in onze camion.

Tijdens dit moment wordt er nog een laatste kledijverkoop voorzien. Heeft je dochter of zoon nog een nieuw T-shirt of trui nodig voor te ravotten, is dit je laatste kans.Onderstaande checklist kan handig zijn bij het maken van je valies.

Hoeveel kost een kamp?


Het kamp kost €120 voor 9 dagen (Kadees, Ninjo’s, Jojo’s, Yéyé’ers en Alpha’s) en €70 voor 6 dagen (Rakkers). Indien meerdere leden uit hetzelfde gezin meegaan op kamp, krijg je €15 korting vanaf het tweede lid. Zo proberen we het KLJ-kamp voor iedereen betaalbaar te houden, want we willen iedereen de kans geven om te kunnen genieten van deze geweldige week!

De betaling kan via overschrijving gebeuren op het rekeningnummer: BE42 7333 0400 0454 met vermelding van: “Kamp, naam lid en groep”.KLJ Balen heeft het verdrag KLJ voor iedereen ondertekend en wil hiermee duidelijk aangeven dat iedereen welkom is op onze KLJ. We staan volledig open voor vragen en bezorgdheden omtrent de betaling van het kampgeld. Spreek dus gerust een groepsleiding of de groeps-verantwoordelijke aan, stuur een mailtje naar info@kljbalen.be of geef een seintje via de KLJ-telefoon (0488 04 43 30); dan zoeken we samen discreet naar een oplossing.

Tijd om in te schrijven!

Inschrijven doe je door het online formulier in te vullen.


Je kan tot en met zondag 9 juli inschrijven voor ons kamp. Na deze deadline sluit de link af en is het niet meer mogelijk om in te schrijven, dus wees er op tijd bij!


Bij deze kampbrief vind je een nieuwe medische fiche. Deze moet ten laatste op zondag 9 juli ingevuld bezorgd worden aan de leiding door deze in een enveloppe in de brievenbus van de KLJ op de Biesakker te steken of op te sturen naar ons (KLJ Balen, SintAndreasstraat 2, 2490 Balen)Deze checklist kan handig zijn bij het inschrijven. 

Extra info:

Zit je toch nog met een vraag of bezorgdheid die je kwijt wilt bij de groepsleiding van je zoon/dochter of de kampverantwoordelijke? Je kan ons bereiken op volgende manieren:


Groepsleiding: stuur een e-mail naar info@kljbalen.be of sms/bel naar de KLJ-telefoon (0488 04 43 30) om een telefoongesprek of een huisbezoek met de groepsleiding in te plannen. Bij het invullen van je inschrijvingsformulier krijg je ook de kans om een huisbezoek aan te vragen.


Kampverantwoordelijke: stuur een e-mail naar info@kljbalen.be of sms/bel naar de KLJ-telefoon (0488 04 43 30). Zo kom je meteen terecht bij één van de kampverantwoordelijken (tijdens kamp), Quinten, Jitse en Ellen. Ook tijdens het kamp kunnen jullie ons bereiken via e- mail (voor niet dringende vragen) en de KLJ-telefoon (voor dringende vragen).