Wanneer op kamp?

Datum:

Rakkers

De Rakkers starten hun super leuke kamp op donderdag 4 augustus. Ze verzamelen om 07:30 u aan het station van Mol. Kom zeker op tijd, want de trein wacht niet!

Zorg zeker dat je je uniform aan hebt bij het vertrek.

De Rakkers hebben geen lunchpakket nodig. Zij zijn op tijd op de kampplaats om samen met de rest te eten. Een drinkbus met wat water en een koekje voor onderweg kunnen natuurlijk nooit kwaad!


Kadees en Ninjo’s

De Kadees en de Ninjo’s vertrekken op avontuur op maandag 1 augustus. Zij worden hiervoor om 09:30 u aan het station van Mol verwacht. Zorg dat je niet te laat bent, want de trein wacht niet!

Draag zeker jullie uniform en vergeet ook geen lunchpakket voor onderweg. Een tussendoortje en een drinkfles komen ook altijd van pas!


Jojo’s, Yéyé’ers en Alpha’s

De oudste groepen vertrekken ook op maandag 1 augustus maar zij worden om 9u00 u verwacht op het terrein van de Biesakker. Van hieruit vertrekken ze met de fiets naar onze kampplaats.

Omdat we dit jaar wat verder op kamp gaan, zal hun fietstocht richting de kampplaats ook meteen hun tweedaagse zijn waarbij we in tentjes overnachten. Neem hiervoor dus zeker een tentje (met meerdere in 1 tent slapen kan), slaapmatje, slaapzak, kussen en ander slaapgerief mee. Gelukkig moet je dit niet allemaal per fiets meenemen, bij het binnenbrengen van de valiezen kan je dit slaapgerief ook apart afgeven en wordt dit naar de slaapplaats gebracht.

Draag zeker jullie uniform en vergeet ook geen lunchpakket voor onderweg. Een tussendoortje en een drinkfles komen ook altijd van pas!

Zorg ervoor dat je fiets volledig in orde is. Met een fiets die niet in orde is, breng je niet alleen jezelf, maar ook anderen in gevaar. Kijk dus zeker na of je fietsbel, remmen, voor- en achterlicht goed werken en dat je banden opgepompt zijn! Een helm dragen tijdens de fietstocht is aangeraden, maar niet verplicht.


Wanneer gaan we naar huis?

Op 9 augustus is het kamp voor iedereen alweer afgelopen. De mama’s en papa’s mogen hun kind(eren) dan komen afhalen op het kampterrein om 17u. De valiezen worden dan ook meegegeven. Voor de jojo’s, yéyé’ers en alpha’s moeten hun fietsen ook mee naar huis kunnen genomen worden, moest dit niet lukken stuur je ons best even een mailtje.

Dit jaar rekenen we erop dat we onze gekende BBQ en slotshow weer mogen organiseren. Trommel al je familieleden en vrienden op om je benen onder tafel te schuiven en gezellig mee te genieten van de BBQ. Alle info hierover wordt begin juni gecommuniceerd via facebook, mail en de website.