KLJ voor iedereen

KLJ voor iedereen

KLJ Balen zet zich in om open te staan voor IEDEREEN.

Op onze KLJ is iedereen welkom, dus ook kinderen met

een fysieke beperking, kinderen met een verstandelijke

beperking, kinderen die speciale noden hebben o.w.v.

ASS, ADHD, ... enz.

Wij willen dat iedereen zich thuisvoelt

op onze KLJ en doen dan ook ons uiterste best om dit

voor iedereen mogelijk te maken.

Indien je hieromtrent

vragen hebt, kan je steeds terecht bij de KLJ-telefoon

of bij de leiding op de ronde.

Wij doen er alles aan om

ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt in onze groep.


Hello world

Groepsverantwoordelijke


De groepsleiding van je kind staat voor en na elke ronde klaar om al je vragen te beantwoorden. Zit je toch nog met een vraag, maar weet je niet zo goed aan wie je het kan stellen? Bij de groepsverantwoordelijke kan je met al je vragen en/of problemen terecht.

De bedoeling van een groepsverantwoordelijke is om één duidelijk aanspreekpunt te hebben, zodat je onmiddellijk weet bij wie je terechtkan met vragen, problemen of zaken die je graag discreet aanpakt. Op die manier hopen wij de drempel te verlagen om tot bij ons te komen met vragen, opmerkingen of problemen. Elke vraag of probleem is even belangrijk, dus twijfel zeker niet om contact op te nemen met de groepsverantwoordelijke van de groep van je kind als je met iets zit.


Wij kiezen er voor om te werken met 1 groepsverantwoordelijke per leeftijdsgroep, zodat deze steeds kan klaarstaan voor jouw kind als dat nodig is. Hieronder kan je de groepsverantwoordelijke per leeftijdsgroep terug vinden:

Rakkers: Freya

Kadees: Ella

Ninjo's: Otte

Jojo's: Romy

Yéyé'ers: Anaïs

Alpha's: Nina


Je kan onze groepsverantwoordelijke bereiken voor/na de rondes, op de KLJ-telefoon (0488/04.43.30.) of via de KLJ-mail (info@kljbalen.be).

Spaarplan

De kosten voor een heel KLJ-jaar kunnen al gauw oplopen tot zo’n €100 à €250 euro. Het inschrijvingsgeld, uniform, daguitstap, weekend, kamp, … als je het allemaal samentelt kom je al gauw aan een aanzienlijk bedrag. Om de kosten te kunnen spreiden over het hele jaar, zodat er geen te grote bedragen betaald moeten worden in één keer, willen we graag de mogelijkheid tot een spaarplan aanbieden.


We bekijken in elke situatie persoonlijk waarvoor je wilt sparen en wat je mogelijkheden zijn. We gaan rustig samenzitten en stellen een lijst op van alle uitgaven waarvoor je dat werkjaar graag wilt sparen. Vervolgens tellen we dit bedrag op, en delen we het door 10. Zo kan je van oktober t.e.m. juli elke maand een vast bedrag betalen, waardoor er geen grote sommen geld in één keer betaald moeten worden.

Heb je gespaard voor iets waar je uiteindelijk niet aan deelneemt of wat je uiteindelijk niet nodig hebt? Geen enkel probleem! We bekijken om hoeveel geld het gaat, en storten dit bedrag terug op je rekening.

2dehands kledij

Je kan ook je eigen oude/te kleine T-shirt of trui binnenbrengen op een ronde, zodat deze doorverkocht kan worden via ons tweedehandssysteem. In ruil voor een T-shirt (in degelijke staat) krijg je een waardebon van €5. Voor een trui krijg je een waardebon van €10.


Met deze waardebon kan je het lidgeld van je kind betalen, kan je een nieuw uniform aankopen of kan je het inschrijvingsgeld voor activiteiten als het kamp, onze daguitstap, het weekend, ... enz. betalen. Deze waardebonnen worden niet omgewisseld naar geld.