Nieuws

Nieuws

Op deze pagina kom je te weten wat er allemaal gepland staat dit jaar. Ook vind je hier de nieuwsbrieven, onze WaHoe!? en de komende activiteiten.

Komende activiteiten:


  • 1 juni avondronde
  • 29 juni daguitstap

Om de 2 weken komen we op zaterdagnamiddag van 13.30u tot 16.30u samen om ons te amuseren op de Biesakker, maar af en toe zijn er ook speciale activiteiten gepland.


Zo gaat elke groep in het voorjaar op ledenweekend, hebben we onze jaarlijkse eetdag en natuurlijk mogen we ons spetterend kamp van 1 tot 9 augustus niet vergeten te vermelden! De jongste groep gaat slechts een half kamp mee: zij vertrekken pas op 4 augustus.


Alle info over deze activiteiten vind je hier.


Klik zeker ook verder naar Agenda om te kijken wanneer onze rondes gepland staan.

Onze nieuwsbrieven


Elke 2 maanden versturen we naar alle ingeschreven leden een nieuwsbrief. Hierin staan de komende rondes, belangrijke activiteiten. En een hele hoop informatie. 

NIEUWSBRIEF mar/ apr 2024

NIEUWSBRIEF dec/ jan 2024

NIEUWSBRIEF jan/ feb 2024❄️

NIEUWSBRIEF okt/ nov 2023

Onze WaHoe?! is back!

Sinds dit jaar heeft de 'WaHoe?!' zijn comeback gemaakt. In dit boekje staat op een speelse manier een deel van de belangrijke informatie die je ook terug vind in de nieuwsbrief. De 'Wahoe?!' is gericht op onze leden. Wil je als ouder ook op de hoogte zijn van alles lees dan zeker onze 2 maandelijkse nieuwsbrief!

Download hier onze WaHoe?!

WAHOE?! Dec/Jan 2023

WAHOE?! Okt/Nov 2022